Home Pariuri Sportive Bonusuri Pariuri Rezultate live Case Pariuri Parteneri


La bet-at-home.com primeşti automat la prima depunere un bonus de 50%*. Deci foloseşte una din metodele noastre simple de depunere, du-te la meniu “Depuneri/Retrageri/Utilizează bonus” şi introdu codul bonusului FIRST în câmpul liber şi contul vă va fi automat cu jumatatea depunerii dumneavoastră ca bonus creditat.
Click pe banner-ul din sau aici pentru a profita de aceasta oferta
bet-at-home.com

Termenii şi condiţiile bonusului:

# Bonusul la prima depunere este valabil numai pentru prima depunere. Bonusul maxim este de 22 euro (la depunerile in RON bonusul maxim este de 70 RON). La depuneri mai mari de 44 euro (respectiv 140 RON), va fi creditat un bonus de 22 euro (respectiv 70 RON).
# Suma depusă – inclusiv bonusul la prima depunere – trebuie să fie pariat de cel puţin trei ori, înainte ca bet-at-home.com să poată autoriza o retragere.
# La depunerile prin „Moneybookers“ bonusul de 50% la prima depunere este valabil doar daca contul de pariuri a fost deschis dupa data de 28 ianuarie 2009.
# O cotă de minim 1,5 este necesară pentru pariuri solo, precum şi pentru pariuri combo.
# Casino, Poker, Jocuri şi Cursele de Caini nu sunt incluse în această ofertă. Bonusul la prima depunere e valabil numai pentru pariuri sportive.
# Bonusul la prima depunere este valabil numai pentru un cont de pariuri per domiciliu şi trebuie cerut, cel târziu la 10 zile de la prima depunere – prin introducerea codului bonus –
# În cazul unor suspiciuni de abuz prin multiple înregistrări (conturi fictive, comunităţi de jocuri), bet-at-home.com îşi rezervă dreptul de a anula bonusul şi eventualele profituri realizate din acesta.
# Bonusul la prima depunere nu poate fi combinat cu o altă ofertă de bonus.
# bet-at-home.com îşi rezervă dreptul de a încheia această ofertă de bonus oricând.
# Bonusul la prima depunere va fi acordat numai daca nu a avut loc nici o retragere inainte.

bet-at-home.com

10Bet Sportsbook Promotion